Snow-wonders

Musiksmag

Hej igen alle!

Jeg har de sidste 5 dage lagt syg, men nu er jeg ved at være rask, så nu kommer der endelig indlæg igen! ;-)

Dette indlæg kommer til at handle om musiksmag.
Det er jo et vidt begreb og meget forskelligt fra person til person. Og heldigvis for det! Det ville være ekstremt kedeligt, hvis alle gik rundt og var enige om alt og havde præcis samme musiksmag! Jeg er taknemmelig for at alle har hver deres mening OG musiksmag!

Jeg lytter til en masse blandet. Pop, klassisk, rock, house..Altså meget forskelligt og det kan da godt være der en gang i mellem kommer en One Direction sang på, og det har jeg det fint med! Mange synes nok at de er klamme osv. ligesom nogen synes Justin Bieber er og synes det er klamt og uforståeligt at man sætter sådan noget musik på og jeg forstår det bare ikke. Skal man være flov over at man har hørt noget musik som man godt kan li? NEJ, det synes jeg ikke! Hør det DU har lyst til at høre og kan li, og vær’ fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker om det. Jeg har slet ikke noget imod One Direction. Det har jeg ikke. De laver okay musik, som man bliver i godt humør af, vil jeg sige :-) Jeg ved ikke hvad I synes om det og dem…Men det er jeres valg ;-) Jeg forstår heller ikke at, hvis man hører Justin Bieber, så har man bare total forkert musiksmag. Musiksmag vælger man selv og det er jo egentlig personligt. Man skal ikke dømmes pga. det musik man lytter til! Jeg vil indrømme at, jeg heller ikke selv er fan af Justin Bieber, men igen, ham har jeg heller ikke noget imod. Jeg lader bare være med at høre hans musik. Han laver det musik, han laver og hvis man ikke kan li’ det, så lader man bare være med at lytte til det. Enkelt!
:-)
Vær egentlig lidt ligeglad med hvad andre lytter til af musik, og bare lad dem høre det, de vil. Koncentrer dig istedet om din egen ;-)

Jeg vil gerne høre jeres mening om dette indlæg. Skriv! :-)

Det var så min mening om musiksmag, og jeg håber i kunne li’ dette indlæg.

I får også lige et eksempel på nogle sange som jeg lytter til :-)

 

I må ha’ en god aften!

-Caroline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snow-wonders