A bit of snow...

Smuk natur.

Hej igen, dejlige mennesker! Er i super godt humør, da jeg lige er kommet hjem fra en rigtig god og lang gåtur ( overraskende nok..) Jeg har selvfølgelig taget en masse gode billeder, men undervejs på turen, gik min mobil desværre død for strøm! Argh! I er gået glip af en smuk solnedgang, en træstubbe der havde form som et hjerte og meget andet smukt fra naturen…Øv!

Jeg kan faktisk virkelig anbefale at gå en tur! Når du kommer hjem, er du i et dejligt humør, du er frisk og tænker klart. Så skønt! På gåturen fik jeg taget næsten 200 billeder og det er selvfølgelig ikke alle jeg tager med her i indlægget, men dem jeg lige synes er de bedste! ;-)

Denne sang beskriver hvordan jeg har det lige nu! :-)

 

Jeg ved godt det blev til mange billeder faktisk….Beklager :)
Men der var også ret mange at vælge imellem! Jeg er lidt træt af, min mobil gik død for strøm…Der er I gået glip af en del billeder, som nok havde været rigtig gode..
Jeg håber ikke det endte med at blive alt for mange billeder.
Jeg ved godt at jeg tager mange billeder af naturen og der er nok også tit indlæg om det, men det er det der inspirerer mig.  Kom med jeres mening om det. Vil vildt gerne høre det!

Alle billederne er, som sædvanlig, taget med min Iphone 4s.

Sådan en blog indlæg her, tager faktisk et godt stykke tid, at lave, så jeg håber virkelig i kan lide det! :-)

Jeg håber I har haft en dejlig weekend!

-Caroline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A bit of snow...