The Sun

De små ting i hverdagen.

Idag da jeg var på arbejde, kom en hund løbende omme fra en have af. Der var hegn, men alligevel hoppede og dansede den. Lidt efter kom en pige på ca. 8 år løbende efter. Jeg smilede og sagde Hej og hun smilede igen og sagde også Hej. Jeg spørger om jeg må komme op og sige hej til hendes hund, og det får jeg lov til. Da jeg går op mod dem, hopper og springer hunden igen.  En sød han Golden Retriver. En rigtig legesyg og kælen hund, så det ud til :-) Jeg spørger om de er omme og lege i haven, og hvor gammel hunden er og hun svarer lige så sødt på mine spørgsmål og smiler stort imens. Man kunne godt se hun var glad for sin hund :-) Imens hun svarer, står hunden og springer lidt og vil gerne lege – dertil smiler hun også.
Jeg siger til hende, at hun må have det godt og at de (hende og hunden) må hygge sig. Så svarer hun igen sødt – Tak og i lige måde.

Hele turen hjem, tænkte jeg bare på hende og hunden. De var så søde. Hun smilede og jeg smilede igen. Kunne man andet? :-) Dejligt at se at sådan en lille pige kan have så meget glæde. Jeg blev så glad af at snakke med hende og er sådan set stadig glad! Det kan godt være, det ikke lyder så specielt, når man læser det, men hvis man oplever det selv, er det noget helt andet. :-)

Jeg synes det er vigtigt at lægge mærke til de små ting i hverdagen. Det kan være sådan noget som f.eks at solen står højt på himlen og skinner. Eller at personer som går forbi dig, smiler til dig. Eller det med hende pigen og hunden ;-)

Vær taknemmelig for at de er der, selvom man måske ikke altid lægger mærke til dem.

Jeg tog også nogle billeder på vej hjem.
De er taget med min IPhone4s. Billedkvaliteten er fin, men intet kamera kan måle sig med øjnene! De er det bedste kamera i verden. (medmindre man er blind eller svagt synet ..men det er en anden sag.)

Og forresten beklager jeg, at det er så lang tid siden, der sidst har været indlæg…Tiden smutter nogen gange, men håber jeg får mere styr på det snart.

Sikke et smukt sted vi bebor. Lille Danmark kan være dejlig :-)

God tirsdag aften til jer :-)

-Caroline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Sun