Aros

Graceland Randers

Wow! En fed dag idag! :-)

Kl. ca. 10, kørte far og jeg hjemmefra – vi skulle til Randers og besøge Graceland! (Hvis der er nogen der ikke ved hvad Graceland er, er det, det sted hvor Elvis Presley boede. Det vi var oppe at se, var selvfølgelig en kopi!)
Vi kommer der op og huset er magen til det ægte Graceland. Vi går op ad en vej og kommer så op til huset. Rigtig flot og meget godt kopieret :-) Billeder kommer nedenunder teksten, om lidt. Inden for er der rigtig hyggeligt, og der bliver selvfølgelig spillet Elvis…:-) Vi kommer ind i en entré og til højre er en hyggelig cafe/restaurant ved navn Road 51. Til venstre var der en shop, hvor man kun kunne købe noget der omhandlede Elvis! Håndklæder, Cd’er, Solbriller (som jeg fik et par af, mega cool!), skjorter, t-shirts mm., Nøgleringe, magneter til køleskabet og meget mere!! Det var helt utroligt hvad man kunne købe! Far og jeg købte et par solbriller hver – hans var guld og mine sølv :-) Er mega glad for dem! OG så købte vi selvfølgelig en cd med ham, som jeg faktisk sidder og hører lige nu…Haha, man skulle tro jeg var lidt oldschool og 70’er agtig! ;-)
Først får vi lækker lækker brunch på Road 51, med scrambled eggs, og brunch pølser, salat, ægte tykke amerikanske pandekager med sirup, brød med smør, appelsin juice og lækker varm kakao! Mums, hvor kan det anbefales! :-)
Kl.12 var der rundvisning. Ejeren af “Graceland”, som hed Henrik var der selv og var en rigtig rar mand. Det var ham der viste os rundt. Vi gik ned i kælderen hvor udstillingen var. Der havde han udstillet 1/3 af alle ting som han have samlet om Elvis. Ting som havde Elvis havde brugt og var i forbindelse med. F.eks noget tøj, Elvis har haft på under en koncert, og endda den ægte vare, som indehaveren Henrik havde købt for mange penge! Og så var der også en flot bas, som Elvis’ bassist havde spillet på – også ægte vare! Henrik fortalte løs om Elvis!
Billeder kommer ;-)
Henrik fortæller at han hele sit liv, har interesseret sig for Elvis, men det startede for alvor, da Elvis døde. Siden da var det bare en hobby og hans arbejde var at køre rundt med boremaskiner for Bosch…Men en dag gad han simpelthen ikke det mere og så fik han den idé at han ville lave en Elvis shop og se om han kunne leve på det, men hans bank sagde at det ikke kunne lade sig gøre og så gik Henrik til sin revisor og sagde at han  ville prøve det i 6 måneder.  Og det lykkedes og siden har han ikke set sig tilbage. Han elsker det han laver og er meget stolt over sin samling, hvilket jeg godt kan forstå – han har samlet siden han var 8 år.
Der var LP-plader, plakater, billeder og mm. En masse tøj Elvis havde haft på også.

Her kommer billederne:

Iphonebilleder og blandet 041 Iphonebilleder og blandet 043 Iphonebilleder og blandet 044 Iphonebilleder og blandet 045 Iphonebilleder og blandet 047 Iphonebilleder og blandet 048 Iphonebilleder og blandet 050 Iphonebilleder og blandet 052 Iphonebilleder og blandet 053 Iphonebilleder og blandet 054 Iphonebilleder og blandet 055 Iphonebilleder og blandet 057 Iphonebilleder og blandet 058 Iphonebilleder og blandet 059 Iphonebilleder og blandet 061 Iphonebilleder og blandet 065 Iphonebilleder og blandet 066 Iphonebilleder og blandet 068 Iphonebilleder og blandet 076 Iphonebilleder og blandet 078 Iphonebilleder og blandet 079 Iphonebilleder og blandet 080 Iphonebilleder og blandet 082 Iphonebilleder og blandet 083 Iphonebilleder og blandet 087 Iphonebilleder og blandet 088 Iphonebilleder og blandet 090 Iphonebilleder og blandet 094 Iphonebilleder og blandet 097

 

Og denne port var ved indgangen. Rigtig fin, sådan én vil jeg også have :-)

Vi havde en rigtig god tur! Graceland Randers kan totalt anbefales, også selvom man ikke lige er Elvis fan :-)

I må ha’ det ;)

-Caroline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aros